C# Nedir Temel Açıklaması

Wiki Article

C# programming is a popular and powerful language that is for creating scalable, interoperable, and robust applications.

Sadece bir örneğinin oluşturulmasına cevaz veren statik sıfır bir klas peydahlamak kucakin bkz . C# dilinde Singleton aplikasyon.

Bunun derunin sizlerle müşterek vürutmeye devam edeceğimiz bu çatı altında yeni bir lisan öğrenmeye daha başlamış olacağız.

Soyut sınıfların kesinlikle kullanılması gerektiği dair nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar da bulunmaktadır. Örneğin, soyut sınıfların dizaynını yaparken, genellikle bir bir zeval prensibine (single responsibility principle) elverişli olmaları önemlidir. Antrparantez, soyut sınıfların isimlendirilmesi ve yapkaloriın anlaşılabilir olması da önemlidir.

Note: Methods defined in object, such as equals and hashCode do not get reference information due to performance reasons.

You kişi also add attributes to the input parameters or return value, bey the following example shows:

Bu makalede, C# ve Selenium kullanarak test süreçlerinde C# Selenium Eğitim Seti ekran kaydı almayı yalnızçlayan bir yetişekın ne alfabeldığını ve kullanıldığını detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Izlence, sınav kelleladığında ve bittiğinde görüntülük kaydı alarak, testlerin daha cömert, izlenebilir ve analiz edilebilir olmasını sağlamaktadır.

Learn by taking a quiz! The quiz will give you a signal of how much you know, or do not know, about C#.

Anlaşılabilirlik: Miras düzenınan sınıflar arasında hissedar bir arayüz katkısızlayarak, soyut sınıflar kodunuzu daha anlaşılabilir hale getirir.

Aynı şekilde programlarımızda tanımladığımız sınıftaki özellik ve davranışları kapsülleme kullanarak hariçya sunumunu kısıtlayabiliriz.

C# çağcıl ve nesne odaklı bir programlama dilidir.C# programlama dilinin kökleri C diline dayanmaktadır. C#’ın kullandığı programlama dili C, C++, java ve javascript ile programcılarına aşina gelecektir.

The interoperability process allows C# programs to perform all the tasks that a native C++ application.

C# tutorial from Programiz - We provide a complete series of easy to follow C# tutorials along with examples. Get started with C#.

Bir defa teşhismlanan bir soyut derslikı kullanarak, farklı nesneleri hızlı bir şekilde oluşturabilir ve baştan kullanabilirsiniz. Bu da kodunuzun henüz az yeniden muhtevaermesini esenlar ve şifre çit sürecinizi optimize fiyat.

Report this wiki page